Salut, eu sunt I-MAMI, primul consultant de parenting din România bazat pe tehnologia de inteligență artificială de ultimă generație.
*
Ai nevoie de un sfat legat de alăptare? I-MAMI e alături de tine cu recomandări utile.
Copilul tău are o criză de tantrum live în mijlocul unui magazin? Ia telefonul, scrie rapid că ai nevoie de un sfat pentru a gestiona situația și I-MAMI îți răspunde.
Probleme cu somnul copilului în toiul nopții? Până reușești să iei legătura cu un specialist, I-MAMI îți oferă câteva recomandări de moment și te liniștește.

Cine este I-MAMI? Cum are atât de multe răspunsuri rapide?

I-MAMI este primul consultant de parenting din România bazat pe tehnologia de inteligență artificială de ultimă generație și pe vasta bază de date www.desprecopii.com, care conține zeci de mii de răspunsuri de la specialiști avizați în parenting și milioane de opinii de la părinți experimentați. Platforma vine în întâmpinarea părinților cu răspunsuri directe la diverse întrebări de parenting, facilitând astfel research-ul lor în mediul digital, însă nu substituie consultațiile de specialitate, atunci când acestea sunt necesare.

Serviciul este inca in forma primara, BETA, folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a răspunde la întrebările părinților în câteva secunde, într-un mod cât mai precis, pliat pe acuratețea informațiilor furnizate de aceștia în caseta dedicată întrebărilor.

Atenție cum mă folosești...