Atenție! Recomandările puse la îndemâna utilizatorilor prin intermediul I-MAMI nu au ca scop înlocuirea consultațiilor de specialitate fizice, acordate de un medici specialiști în parenting, având exclusiv caracter educativ și informativ.
*
Ai nevoie de un sfat legat de alăptare? I-MAMI e alături de tine cu recomandări utile. Dar asta nu te scutește să mergi la specialist!

Termeni si conditii de utilizare al serviciului I-MAMI

Este important de reținut faptul că orice informație furnizată prin intermediul acestui serviciu de consultanță de parenting, bazat pe inteligență artificială, este generată în mod exclusiv în baza informațiilor furnizate de utilizator. Prin urmare, precizia acestor sfaturi depinde de acuratețea și corectitudinea informațiilor furnizate de către utilizator.

Mai mult decât atât, recomandările puse la îndemâna utilizatorilor prin intermediul acestei platforme nu au ca scop înlocuirea consultațiilor de specialitate fizice, acordate de un medic/specialist/consultant în parenting. Informațiile oferite prin intermediul acestui seviciu sunt orientative, astfel că, în calitate de utilizator, sunteți responsabil/ă de decizia dvs. de a utiliza această platformă și de a urma sau nu recomandările furnizate.

Platforma nu oferă consultații medicale în cazul unor probleme de sănătate grave. În cazul unor astfel de situații, este recomandat ca utilizatorii să solicite imediat sfatul unui medic specialist.

Administratorul platformei nu poate fi considerat furnizor de servicii medicale și nu poate fi responsabil pentru orice prejudiciu sau pierdere suferite de către utilizator. Este important ca utilizatorii să ia decizii informate și să ia în considerare faptul că recomandările oferite prin intermediul acestei platforme sunt destinate exclusiv informării și nu pot fi considerate sfaturi medicale/de parenting personalizate.

Nu putem garanta acuratețea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor oferite. Înainte de a lua o decizie referitoare la diverse problemele de parenting, vă recomandăm să solicitați întotdeauna sfatul unui medic sau unui consultant de parenting calificat.

GDPR:Întrebările sunt complet anonime, nu salvăm nici o data personală, nu folosim cookies de tracking

Serviciul folosește tehnologia de procesare a limbajului natural pentru a înțelege și a răspunde la întrebările părinților în câteva secunde, într-un mod cât mai precis, pliat pe acuratețea informațiilor furnizate de aceștia în caseta dedicată întrebărilor.

Atenție cum mă folosești...